INNGANGSDØREN GJØR UTTRYKKET KOMPLETT

Det beste førsteinntrykket av en bolig eller offentlig bygning. VELFAC inngangsdører har en designløsning som passer til VELFAC vinduene – og til bygningens stil.

VELFAC inngangsdører

Den riktige inngangsdøren gir en unik mulighet til å tilpasse boligens uttrykk når det gjelder farge og stil. VELFAC inngangsdører fås med treramme eller -plate innvendig og tre eller aluminium utvendig.

Rammedøren kan deles opp i ulike antall felt med ulike sprosser. Feltene kan utformes med glass, eller fylles for å gi det ønskede utseendet.

Platedøren er en tradisjonell hoveddør der dørplaten består av en isolert og kledd ramme i furu. Døren kan leveres med eller uten profilering utvendig, og de fleste kan kombineres med glassutskjæringer i ulike former og størrelser.

VELFAC 500 serien er aluminiumsdører til profesjonell bruk

VELFAC 500 aluminiumsdører brukes typisk som hovedinngang for offentlige bygninger, kontorbygg, institusjoner og industribygg. Det er robuste og slitesterke dører bygd opp som rammedører, og med ulike muligheter for åpningsfunksjoner og inndeling av glasset.

En løsning med VELFAC 500 dører og VELFAC vindussystemer gir mulighet for et ensartet uttrykk for hele bygningen, og krever minimalt vedlikehold.