OM VELFAC

Liv, lys og luft til mennesker

VELFAC er en anerkjent og veletablert dansk bedrift med mer enn 50 års erfaring med salg av stilrene og unike vindus- og fasadeløsninger i tidsriktige materialer av høy kvalitet.

Kvalitetsprodukter med fokus på energi- og miljøvennlige løsninger

Vi er kjent for kvalitetsprodukter og produktutvikling med fokus på energi- og miljøvennlig løsninger. Alle produktene er utviklet for å gi størst mulig utbytte av det naturlige dagslyset. Som en profesjonell vindusbedrift gir vi funksjonalitet og design høyeste prioritet når vi utvikler og selger produktene våre.

Hundretusener av brukere over hele Europa tester mange millioner VELFAC vinduer hver dag.

VELFAC er en internasjonal bedrift med virksomhet blant annet i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Irland, England og Polen. Vi utvikler, produserer og markedsfører fasadevinduer og -systemer i unike konstruksjoner av tre, aluminium og komposittprofiler, hovedsakelig til de nordeuropeiske markedene.

Produktsortimentet består av kvalitetsvinduer og -dører til nybygging og renovering av moderne og klassiske bygninger. Produktene selges både gjennom lokale tømrere/byggevarehandler og via entreprenører til større byggeprosjekter.

VELFAC er en del av DOVISTA-gruppen, som består av ti ledende dør- og vindusbedrifter i Europa. DOVISTA eies av VKR Holding, som har ca. 14 000 medarbeidere i mer enn 40 land.

VELFAC har hovedkvarter i Danmark.